Jobba med oss

Är du en hästälskare som gillar vad vi gör här och skulle vilja bli en del av vårat team? Nedan hittar du eventuella lediga jobberbjudanden som finns just nu hos Get the Gallop. Om det inte finns några annonser ute nu så titta gärna igen senare då vårt team fortsätter att växa. För övriga förfrågningar tveka inte att kontakta oss på info@getthegallop.com. Tack!

Internship / Praktik

Som praktikant hos Get the Gallop kommer du få en aktiv roll i teamet och bli engagerad i stort som smått. Du är inte rädd för att ta egna initiativ och arbeta självständigt utifrån brief. Du är driven, gillar att jobba flexibelt och under eget ansvar. Vi ser gärna att du har ett intresse för hästar. Under praktiken kommer du få assistera i det dagliga arbetet inom marknadsföring, sociala medier, PR och events. Som praktikant hos Get the Gallop är du delaktig i stora som små projekt.

Arbetsuppgifter inkluderar oftast:

– Assistera med arbetet inom Get the Gallop’s digitala marknadsföring. Arbetet kretsar främst kring sociala medier, marknadsaktiviteter, fotograferingar, research samt administrativa uppgifter.

– Assistera i planering och förberedelser av events och mässor så som Global Champions Tour, Falsterbo Horse Show m.m.

Även uppgifter på övriga områden kan förekomma.

PERIOD

3-6 månader.

Praktiken är oavlönad och kan kombineras med studier. Låter detta som du? Skicka ditt CV och personligt brev till caroline@getthegallop.com