Vad får jag plats med i min väska?

Vad får jag plats med i min väska?

Här kommer en guide till hur du väljer din väskstorlek. Behöver du en ny jobb-väska, en weekend-väska eller en liten praktisk crossbody-väska med plats för bara det viktigaste. Vi listar våra bästsäljare och vad vi tycker våra väskor passar bäst för.

JOBB-VÄSKAN

HAY BAG MEDIUM - För dig som vill ha en stor och rymlig vardagsväska som inte väger för mycket. Du får plats med dator, gym-kläder, matlåda, paketet som ska i retur till posten osv. Men när du tömmer väskan blir den liten och smidig att ha med. Bärs lätt på axeln, armen eller i handen. 

THE SHOPPER - En mindre väska än Hay Bag Medium. Rymmer dator (stående) och lite till. Lätt att bära på axeln med hjälp av den lilla axelremmen men också smidig att bära på armen eller i handen, precis som en mat-kasse. 

HAY BAG SMALL - För dig som vill ha en snygg chic jobbväska men inte behöver ha med dig en stor dator i släptåg. Denna handväska med justerbar axelrem rymmer en scarf, en mindre dator/läsplatta och vattenflaska. Stor nog att vara praktisk, liten nog att kännas elegant. 

DEN MINDRE VÄSKAN

DOUBLE ZIP - Världens minsta största väska. Med två fack så lyckas denna lilla crossbody väska svälja så mycket mer än vad man tror. Glasögon, mobil, läppbalsam, nycklar och allt det där extra som man alltid lyckas fylla sin väska med. Liten, smidig och stilren, perfekt att ha med överallt. 

HAY BAG MINI - Snäppet större än Double Zip. En snygg och unik handväska med avtagbar axelrem gör denna lilla väska till både en cool crossbody väska eller en elegant handväska. Med en lite bredare botten får du plats med väldigt mycket, även det stora glasögonfodralet du aldrig annars får plats med. 

WEEKEND VÄSKAN

HAY BAG LARGE - Det finns bara ett alternativ för när du ska slänga ner din packning för en helg på landet eller hos kompisarna. En enorm carry all väska utan massa fuss. Ingen dragkedja eller innefoder vilket minskar den enkel att packa ner och upp grejer ur. Upp på axeln och off you go! 

PARTY VÄSKAN

CLUTCH - Liva upp festen och addera lite stilren hästig touch på din look. Vår lilla kuvert clutch i läder, med Horse Lovers Unite märket i guldmetall eller vår signatur-hajtand. Du får plats med det väsentliga för festen, mobil, kort, läppstift osv. Du vet vad du behöver! 😉

Se alla våra väskor och köp din favorit här.