Klässbols och Get the Gallop lanserar hemtextil

Klässbols och Get the Gallop lanserar hemtextil
Klässbols x GtG - En kollektion linneservetter och kökshanddukar framtagna tillsammans med Klässbols Linneväveri. Nu introducerar vi en himmelsk blå i kollektionen som även innehåller en gräsig grön och mörk senapsgul.
Klässbols Linneväveri grundades så tidigt som 1920 av Hjalmar Johansson. Väveriet startade med en handvävstol i köket där han under kvällstid vävde handdukar och linnelakan av lin från traktens bönder, och utökades 1924 i ett gammalt soldattorp i närheten av bostaden där tillverkningen fick växa vidare.
Med tiden har Klässbols utvecklats till ett av de mest framgångsrika linneväverierna och är känt för deras höga kvalitet och samarbeten med välkända formgivare. Idag drivs familjeföretaget av fjärde generationen, och fabriken utanför Arvika i Värmland är sedan 1970-talet kunglig hovleverantör och leverantör av linnedukar och servetter till Nobelfesten.
Vi är stolta över att få ta fram högklassiga produkter tillsammans med Klässbols Linneväveri, som delar vår passion för kvalitet och tidlös design.